Ideová konference TOP týmu - tentokrát v Brně!

7. 11. 2023

Koncem října proběhla v Brně ideová konference TOP týmu! Během dvou dnů jsme se v několika blocích bavili nejen o konkrétních tématech, která nás zajímají, ale i o budoucnosti TOP 09 a TOP týmu samotného.

Když se na letošním Summer Campu celostátní předsednictvo rozhodlo pověřit nás - jihomoravský TOP tým, abychom zorganizovali letošní Ideovou konferenci TOP týmu u nás v Brně, měli jsme z toho upřímnou radost. Ideová/programová konference je totiž každoročně jednou z největších akcí TOP týmu, které se účastní jak samotní členové z různých koutů republiky, tak mnohdy i politici TOP 09. Navštívili nás například krajský předseda TOP 09 JMK Marek Sovka nebo předseda a radní na městě Brně Tomáš Aberl.

ideovka2

V průběhu dvou dní jsme tak debatovali o konkrétních tématech, které nás zajímají - ať už se jednalo o zahraniční politiku, sociální a hospodářskou politiku, vnitřní záležitosti, životní prostředí, ale i školství, kulturu a sport, případně komunikace na sociálních sítích a marketingové strategie. Cílem ideové konference je naleznout shodu na konkrétních dlouhodobých idejích, které chceme jako TOP tým, potažmo jako TOP 09 prosazovat. "Nejenže jsme se po delší době opět shledali s přáteli z celé republiky, víkend jsme strávili hlavně diskuzemi o tom, co naši společnost čeká v nadcházejících desetiletích, jak tomu čelit a navrhovali jsme vlastní řešení. Nevyhnuli jsme se ani tématu fungování naší mateřské strany a ani budoucnosti a fungování našeho spolku," komentoval Marek Duchaň, předseda jihomoravského TOP týmu a jeden z hlavních organizátorů celé akce.

V Brně dne 7. listopadu 2023

Bc. Šárka Pittnerová

asistentka KM JMK TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme