Předsedou krajské TOP 09 zůstává Tomáš Bouzek

15. 6. 2019

Jihočeská TOP 09 si po dvou letech opět zvolila své vedení. Předsedou zůstává náměstek budějovického primátora, advokát a vysokoškolský pedagog Tomáš Bouzek. Místopředsedy byli na víkendovém sněmu v Českých Budějovicích znovu zvoleni krajský zastupitel, člen předsednictva TOP 09 a ředitel školy Pavel Klíma a 1. náměstek jihočeské hejtmanky Josef Knot.

Krajskou TOP 09 povede Tomáš Bouzek třetím volebním obdobím. „Velmi si vážím silné podpory, kterou jsem získal. Mým úkolem je dál přispívat ke stabilizaci členské základny u nás v kraji a zlepšovat komunikaci napříč regiony,“řekl po svém zvolení Tomáš Bouzek. „Nyní nás čekají krajské volby. Budu dál pracovat na tom, abychom byli vidět a lidé za námi viděli jasné výsledky, ať už na kraji nebo v jednotlivých městech a mohli se tak s našimi názory a prací ztotožnit. Mým cílem je, abychom i nadále spolupracovali s demokratickými stranami a hnutími a společně uspěli v krajských volbách,“dodává.

Tomáš Bouzek byl zvolen všemi delegáty krajského sněmu. Ve volbě neměl protikandidáta. Na sněmu vystoupila také 1. místopředsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a předseda poslaneckého klubu a člen jihočeské TOP 09 Miroslav Kalousek. Oba ve svých projevech zhodnotili volby do Evropského parlamentu a také zmínili důležitost další spolupráce s demokratickými stranami a snaze uspět v nadcházejících krajských volbách proti populistickým a extremistickým stranám.

Milena Kothbauerová, krajská manažerka JHC

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme