Českobudějovickou TOP 09 dál povede Oldřich Souček

15. 3. 2019

Místní organizace TOP 09 České Budějovice si na sněmu zvolila nové vedení. Post předsedy obhájil Oldřich Souček, který místní organizaci vedl posledních pět měsíců.

Bývalý voják, který nyní pracuje ve firmě BOSCH jako vývojář, neměl ve volbě protikandidáta a získal hlasy všech delegátů. „Orientace TOP 09 na západ a do Evropy z ní dělá jasnou a čitelnou stranu. Je na nás, abychom s voliči našli společnou řeč a témata a byli schopni proměnit svou práci na výsledky,“ říká válečný veterán Oldřich Souček, který sloužil i na regionálním velitelství NATO nebo na Ministerstvu obrany jako představitel národního ředitele pro vyzbrojování k Evropské obranné agentuře.

„Mým hlavním úkolem je zaktivizovat členskou základnu a podpořit kandidáty do krajských voleb v příštím roce. Chci pracovat ve prospěch občanů, protože jedině tak má  politika smysl,“ dodává Oldřich Souček. Do pozice místopředsedkyně byla pak místním sněmem zvolena bývalá zastupitelka Petra Šebestíková. Místní výbor českobudějovické TOP 09 doplňuje ještě dalších 5 členů, kteří v nejbližší době podpoří v kampani kandidáty do evropských voleb.

Milena Kothbauerová, krajská manažerka JHC

V Českých Budějovicích, 15. března 2019

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme