20. 6. 2022

Zástupci ODS a TOP 09 v Táboře představili kandidátku SPOLEČNĚ pro Tábor pro nadcházející podzimní komunální volby. Lídrem kandidátky je prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb Jiří Horecký.

„Představujeme silnou kandidátku Táboráků, odborníků, schopných lidí, kteří chtějí změnu a rozvoj našeho města. Máme konkrétní plán, představu, vizi a jsme připraveni ji hájit, prezentovat a hlavně prosadit a realizovat. SPOLEČNĚ pro Tábor je pro naše město ta správná volba,“ uvedl lídr kandidátky Jiří Horecký.

S kandidátkou představilo SPOLEČNĚ pro Tábor i PLÁN pro město Tábor. Ten obsahuje 85 návrhů, jak zlepši život ve městě či jak vyřešit řadu problémů, se kterými se město potýká. PLÁN pro město Tábor vznikal několik měsíců za aktivní účastí Táboráků a je rozdělen do 17 tematických oblastí.

„Jsem ráda, že se nám podařilo spolu s ODS sestavit kvalitní kandidátku. Jako tým už za sebou máme hodně práce. Při přípravě našeho plánu jsme našli mnoho společných témat a vznikla řada nápadů, jak život Táboráků zlepšit. Máme jim co na nabídnout. Velkou radost mám z toho, že se nám v krátké době povedlo připravit knihu, která originálně představuje naše kandidáty a plán společně s krásnými fotografiemi Tábora,“ doplnila Lenka Horejsková, lídryně TOP 09 a dvojka na společné kandidátce.

Dále koalice představila knihu SPOLU pro město Tábor. Kromě fotografií města nejen ze současnosti, ale i z jeho historie v knize naleznete i samotný PLÁN pro město Tábor, návrhy pro příměstské části, představení kandidátů, vzkazy významných osobností nebo rozhovory s hejtmanem Jihočeského kraje Martinem Kubou a kandidátem na senátora obvodu č. 13 Markem Slabým.

Pokud byste měli o knihu zájem, stačí vyplnit tento dotazník: bit.ly/dotazník_o_Táboře

Milena Kothbauerová, krajská manažerka TOP 09

Osobnosti: Lenka Horejsková