Zprávy ze Strakonicka

4. 9. 2012

Jednání Regionální organizace TOP 09 okresu Strakonice, které se konalo 30. srpna 2012, bylo plně zaměřeno na krajské volby. Kandidáti ze Strakonicka  se budou v rámci předvolební kampaně zaměřovat především na osobní setkávání s voliči, jejich oslovování při běžném všedním životě, protože především osobní kontakt je přesvědčující.
Členové se rozhodli uskutečnit ve spolupráci s ČČK ve Strakonicích společnou akci Daruj krev s TOP 09. Termíny pro zájemce jsou 12. 9., 19. 9. a především důležitý je termín 3. 10., kdy bude odběr prováděn v rámci Dne zdraví ve Strakonicích. Odběry se provádějí v Okresní nemocnici ve Strakonicích, budova naproti Dětskému centru, a vždy od 8, 00 do cca 11, 00. Zveme všechny zájemce!
Další předvolební akce se bude konat během strakonické pouti a to v sobotu 29. 9. V našem stánku se budou rozdávat balónky, naši mladí členové budou opět mezi lidmi! Přijďte i vy mezi nás! Zapojte se do akce Daruj krev s TOP 09!

Marcela Chocholová.

Fotogalerie nenalezena.