Zápis z jednání Regionální organizace TOP 09 Strakonice

5. 3. 2010
Regionální organizace TOP 09 Strakonice se sešla 5. března 2010 ke svému pravidelnému jednání. Vzhledem k nadcházejícím volbám do PS byla na programu především příprava předvolební kampaně. Strakonická TOP 09 se  3. dubna zúčastní zahájení sezony známého Hoslovického mlýna, 7. dubna okresní soutěže Mladých zdravotních hlídek, který pořádá ČČK Strakonice.  Květnových oslav se oficielně zúčastní  předseda MUDR. Pavelka a členka výboru dr. Ivana Říhová.
V sobotu 15. května se koná ekologicky laděná a již tradičníakce nazvaná „Čistění řeky Otavy, kterou pořádají okresní města Strakonice a Písek.  Skupina lidí ze strakonické TOP si vezme na starost vyčistit část břehů kolem řeky Otavy a pak společně navštíví Lidovou slavnost na Otavě v Horním Poříčí, přehlídku jihočeských folklorních souborů.
Tu spolupořádá  a vystupuje na ni jedna ze členek TOP 09.
Samostatnou akci pak  plánuje TOP 09 na 22. května. Ta se ponese v duchu sportovním bude zaměřena na mladé rodiny s dětmi, mládež a celou organizaci i obsah si  vzali na starost dva mladí členové, Bc. Miluše Kropáčková a Mgr. Cyril Dušek.
Na fotografiích jsou členové strakonické TOP 09  při tomto jednání.
Marcela Chocholová.
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme