Přehled připravovaných akcí z okresu Strakonice

23. 4. 2010
Regionální organizace TOP 09 Strakonice chystá před volbami do PS Parlamentu ČR řadu významných akcí. K uctění Dne Země si vyšli členové strakonické TOP 09 do přírody, aby uklidili po tuhé zimě ve svém okolí a především „ otevřeli" místní zapomenuté studánky.

Významným dnem bude pro okres Strakonice 30. duben, kdy navštíví město Strakonice místopředseda strany ing. Miroslav Kalousek. Setkání s ním se koná v kulturním zařízení Mír „ U mravenčí skály" v 16, 00.
Ve výčtu chystaných akcí nechybí účast na Květnových slavnostech ve Strakonicích, kterých se oficiálně zúčastní, spolu se studenty strakonického gymnázia, předseda TOP 09 MUDr. Vladimír Pavelka a PhDr. Ivana Říhová, oba zároveň na jihočeské kandidátce TOP 09.

Přehled dalších připravovaných akcí přikládáme:
7. 5. se v režii ČCK a za spolupráce TOP 09 koná Soutěž hlídek mladých zdravotníků okresu Strakonice, aktivně se zúčastní a ceny vítězům předá předseda MUDr. Pavelka a dr. Říhová
13. 5. zavítá na strakonický okres Vlasta Parkanová a pozve své příznivce na kávu
15. 5. se členové Regionu TOP 09 Strakonicko zúčastní Čištění břehů řeky Otavy a zavítájí společně na Lidovou slavnost na Otavě v Horním Poříčí
22. 5. v 16, 00 vyvrcholí volební kampaň TOP 09 okresu Strakonice Dětským dnem, pořádaným na ploše pro poutě ve Strakonicích, bohatý program zajistí skupina historického šermu Markýz Strakonice.
O všech těchto akcích budeme následně podrobně informovat jak slovem, tak obrazem.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme