× Pohněme s tím. Společně!

Cesty volebního auta pro krajské volby 2012

1. 10. 2012

Na pouť u krásné rotundy Sv. Václava do Malenic přijel 28. září, na pozvání malenického starosty Josefa Bláhovce, lídr krajské kandidátky TOP 09 Dr. Zdeněk Bezecný, krajský manažer Ing.Jiří Žižka. Společně se zúčastnili i slavnostní mše.

Čerstvé záběry z cest TOP 09 po strakonickém okrese – volební auto s krajskými kandidáty  PhDr. Ivanou Říhovou a Mgr. Martinou Košťálovou zavítalo 29. 9. 2012 do Chelčic na Slavnosti plodů. Spolu s lídrem kandidátky  Dr. Zdeňkem Bezecným a starostou Chelčic, zároveň též krajským kandidátem panem Iralem zahájili již 11. ročník cykloturistické akce.
Téměř stovka cyklistů, v čele s naším lídrem, vyjelo po trase s dopravním značením jako „Ovocnářská cyklostezka logem mikroregionu Chelčicko-Lhenicko.

Stejný den ve Strakonicích na tradiční Václavské pouti rozdávala skupina, trojky na krajské kandidátce, MUDr. Vladimíra Pavelky balónky v národních barvách. I zde byla atmosféra báječná, optimistická, MUDr. Pavelka rozdával i mnoho rozhovorů s návštěvníky pouti.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 JIHOČESKÝ KRAJ

Lannova 2