Písek potřebuje rozhodného starostu

10. 9. 2010

Zdravím všechny občany města Písku,
jmenuji se Josef Knot a v letošních komunálních volbách budu usilovat o Vaše hlasy. V minulých týdnech jsem se Vám prostřednictvím tisku a dalších médií představil. Nyní bych Vás rád seznámil se svými záměry, pokud se stanu Vaším starostou.

Nadcházející komunální volby jsou ve znamení změny. Většina kandidátů, kteří usilují o Vaše hlasy, přichází s různými recepty, jak změny dosáhnout. U některých kandidátů je tato snaha úsměvná uvědomíme-li si, že měli na dění v našem městě přímý vliv po několik volebních období (opozici nevyjímaje). Opravdová změna proto může nastat jen spolu se zásadní personální výměnou v zastoupení našeho města a bude vyžadovat razantní změnou politiky města, ne jen její kosmetické úpravy.

Cítíme zodpovědnost za další rozvoj našeho města, které potřebuje nové, minulostí nezatížené zastupitele. Ty se vám snažíme nabídnout na kandidátce TOP 09, spolu s programem pro odpovědné spoluobčany.  Tedy pro všechny, kteří jsou ochotni začít pracovat na místo politikaření. Pro všechny, kdo jsou připraveni dělat změny, které nejsou vždy populární, ale přinesou městu očekávaný efekt.

Naši kandidáti nejsou odpovědní za dnešní stav věcí. Do politiky vstoupila většina z nich proto, aby tento stav změnila, a stejnou motivaci mám i já.  V mé osobě získáte rozhodného starostu, který dokáže stanovit jasnou strategii a využít všech svých schopností a odbornosti k tomu, aby pro naše město zajistil kvalitní management. Mou prioritou je odpovědné hospodaření a snaha o rozvoj města. Jsem připraven udělat pořádek i tam, kde k tomu doposud chyběla vůle a udělám vše proto, aby se do rozhodování města vrátila transparentnost a váš hlas.

Přeji vám všem, abyste měli v nadcházejících volbách šťastnou ruku a umožnili změny, o kterých zatím všichni jen mluví. Jednou z možností jak věci změnit je volit TOP 09, která je k tomu připravena.

Josef Knot, JUDr
Kandidát TOP 09 na starostu města Písek

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme