Poděkování občanů - motivace k další práci

8. 6. 2017

Vážený pane Bouzku, celá naše rodina Vás zdraví, a také za nás všechny jsem Vám chtěla poděkovat, za podporu při jednání 15.5.2017 na zasedání zastupitelstva.

Připomínám, že šlo odkup městského pozemku 4347/1, kde jsem žádala o průjezd do naší zahrady z Baarovy ulice, a nakonec to muselo skončit pouze mým odkupem za nemalé peníze.

Jestli to skončí opravdu pro nás dobře, si nejsem jistá, protože ty protisíly jsou vydatné, a i když to doopravdy má sloužit v budoucnu k jiným účelům (zrušení garáží, stavba domu), máme obavy jak bude vypadat smlouva, a také  jak bude pamatováno na naše práva, popravdě se toho bojím, jak to nakonec dopadne. 

Ale to hlavní co Vám chci sdělit je, že já i syn, který byl se mnou na jednání , jsme jen díky Vám, uvěřili,  že v politice se najdou neuvěřitelně slušní a spravedliví lidé, co se zastanou pravdy, i lidí, a za to máte i do budoucna naše hlasy, včetně našich přátel.

"Domluvil" jste jim pořádně, už při tom odebírání "čestného občanství"- Stalina a Gottwalda, naprosto neskutečné, že se ještě toto řeší, žádná tlustá čára, zkrátka lidé by měli vědět jak a kdo se chová a víc se zajímat o dění kolem sebe, jaké máme zastupitele, měli by to mít povinně.

Nejraději bych Vám poděkovala osobně, ale vím, že s časem bojujete, a tak ještě jednou  moc děkujeme  i za to, jaký jste!  Přejeme hodně síly a zdraví.  

S úctou     celá rodina  B.......

Občanka Českých Budějovic

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme