Vánoční přání a novoroční pozdrav

22. 12. 2017

Vážení přátelé, milí spoluobčané,

dovoluji si Vám popřát příjemné prožití vánočních svátků a vše dobré v novém roce.
Doufám, že se Vám podaří alespoň na čas zapomenout na práci, každodenní starosti a strávit Vánoce v kruhu rodiny a přátel. Tempo naši životů vnímám v posledních letech jako rychlejší a rychlejší a bohužel řada z nás nemůže věnovat svým blízkým tolik času, kolik by chtěla. Přeji proto nám všem v novém roce, aby tohoto času spíše přibývalo než ubývalo. Přeji Vám hodně zdraví a štěstí v osobním životě i práci.
Hned počátkem příštího roku nás čekají prezidentské volby a já pevně věřím, že tentokrát zvolíme prezidenta, za kterého se nebudeme muset stydět a který nebude cíleně zaměňovat zájmy naší země za ekonomické či politické zájmy svých spojenců. Věřím, že se nám podaří zastavit trend rozdělování společnosti, zpochybňování základních ústavních hodnot a vytrhávání z rodiny demokratických evropských států, kam historicky patříme. Přeji nám všem, abychom měli dostatek sil pro aktivní prosazování postojů, které považuje za správné.

pf-2017

Tomáš Bouzek