Poslanecký den Heleny Langšádlové 24.11.2011

24. 11. 2011

Ve čtvrtek dne 24. listopadu 2011 se Helena Langšádlová nejdříve zúčastnila II. ročníku ekonomické konference Rádia Česko nazvané„Malá země, velká výzva: Zpátky na vrchol“. Zajímavého setkání bylo určeno všem zájemcům o ekonomické dění z řad odborníků, politiků, akademiků i zástupcům širší veřejnosti.

Následně veřejně podpořila na tiskové konferenci úpravu plánu dopravní obslužnosti území, kterou před týdnem představil hejtman David Rath.
„Pokud dopravní plán nebude upraven, čeká středočeské obce a jejich obyvatele od června roku 2012 řada nepříjemných změn, a to včetně dvojí platby za jednu jízdu či nutnosti přesedat na jiné spoje na hranicích Prahy,“ popisuje poslankyně a předsedkyně středočeské TOP 09 Helena Langšádlová.

Poté v  Poslanecké sněmovně uvedla seminář, jenž zaštítila jako předsedkyně Stálé komise pro rodinu a rovné příležitosti. Jedná se o již druhý seminář pořádaný k problematice transformace péče o ohrožené děti pojmenovaný Právo na rodinnou péči II. Zde vystoupili kromě zástupců českých odborníků i zahraniční hosté, kteří přiblížili situaci v této oblasti v Norsku a Polsku.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme