29. 9. 2014

V pondělí jsem zašel v Kolíně na schůzi zastupitelstva. Chodím tam pravidelně, neboť mě opravdu život v Kolíně zajímá. Ostatní protikandidáti nebyli (až na MUDr Lebedu, který je členem zastupitelstva). Oni totiž na něm nebyli nikdy, největší město v regionu není pro ně tak zajímavé, aby svůj vzácný čas plácali na získání informací o něm. Vystoupení některých zastupitelů mě utvrdilo v mém přesvědčení, že změna stávajícího vedení města by byla pro Kolín pohromou. Stejnou pohromou pro region bude zvolení senátora, či senátorky bez zájmu o region, to jsme bohužel již zkusili…

Ve středu jsem byl na besedě s občany v Kluku u Poděbrad, bylo to milé a poučné setkání, které organizovala TOPka z Poděbrad. Ve čtvrtek jsem byl na zajímavé výstavě s názvem Nápady pro Kolín, která přibližuje možnosti úprav zajímavých kolínských lokalit. Výstava je k vidění na kolínské radnici a je velmi zajímavá.  Na rozhlasu ČR – Region bylo možno slyšet můj medailonek a odpoledne opět cesta po regionu. Má plachta přibyla například v Kouřimi a plakáty v mnoha obcích.

Pátek patřil na náměstí v Kolíně Maxi fotbálku – lidskému fotbalu. Poprvé v Kolíně a velká sranda, mládež se dobře bavila – já již méně – místo míče jsem nakopl dlažbu v náměstí a můj palec je krásně fialový. Sobota Ratenice, Poděbrady, Čelákovice a mnoho dalších obcí. Další plachty umístěny a hlavně ve všech jmenovaných místech mě čekala podpora TOPáků. Celou neděli jsem věnoval výběru fotek a filmů na besedu o Patagonii, která mě čeká 2. 10. v knihovně. Nestíhám, ale to setkávání s lidmi mě stále nabíjí!

Tak nezapomeňte – trojka ve volbách do Senátu – to není špatná volba. :-)

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme