Přátelé,

patříte také mezi ty, kteří půjdou v říjnu volit? Kteří nerezignovali, váží si sami sebe, a proto věří, že jejich hlas má cenu? Pak je na čase seznámit se s těmi, kdo by nás chtěli zastupovat v Senátu. Já už to udělal. A rozhodně se nechci podílet na "nové volbě starých tváří", jaké nám nabízí třeba "modrý pták s oranžovou šálou" - svědčí to o jejich personální nouzi.

Senátní volby jsou jistě soubojem stranických programů, ale ještě více jsou soubojem osobností. Já našel jedinou - Michaelu Vojtovou. Kandiduje s číslem 7. Věřím, že bude naší šťastnou Sedmičkou.

Proč ji budu volit? - je naše, opravdu z Kladna - není to žádné parlamentní dítě ze zkumavky, ona skutečně pracuje a žije mezi námi - parlament je dílnou na zákony a zkušenosti minulých let nám ukazují, že tvořit by je měli odborníci. To Michaela jako inženýrka ekonomie opravdu je - zná ze své praxe obě strany mince - byznys i státní správu - byla náměstkyní na ministerstvu kultury - vyzná se i v tomto oboru - ani sport jí není cizí, a nejenom proto, že je ženou kladenského hokejového trenéra - no a ví, co obnáší život pracující matky dvou dcer.

Prostě můj hlas patří Michaele Vojtové. Přidejte se ke mně a volte číslo 7! A oslovte prosím tímto mailem i své přátele a známé!

S pozdravem Petr Šikola

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme