Koncert pro Karla Schwarzenberga: Účinkujících stále přibývá

Přípravy na koncert Karel na Hrad! vrcholí

7. 1. 2013

Karel Schwarzenberg spojuje hudebníky a osobnosti napříč společenským i hudebním spektrem. Koncert Karel na Hrad, který se koná na podporu jeho prezidentské kandidatury 9. ledna od 17 hodin na Náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze, nabídne atraktivní program bohatý na pozoruhodná a překvapivá hudební spojení. Například s The Tap Tap zazpívá Dan Bárta a Xindl X, s Beatburger bandem Ondřej Ruml, Matěj Ruppert vystoupí společně s Tata Bojs i s P.S.H., s Davidem Kollerem a jeho Bandem zahrají Michal Pavlíček a Michal Ambrož. S divadlem Vosto5 mimořádně vystoupí také jeho nejnovější člen, benjamínek souboru Michal Prokop a zazpívají spolu píseň kapely Snaha. Na pódiu nebudou chybět ani Ivan Mládek & Banjo Band, Olympic, Radůza, Václav Koubek, Ester Kočičková, Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř, Marie Rottrová, Michael Kocáb, VOSTO5, Michal Prokop, Justin Lavash a další. Mezi hosty bude i Karel Schwarzenberg osobně.

Koncert za slušného prezidenta – Karel na Hrad začne v 17 hodin projekcí, na kterou naváže úvodní vystoupení kapely The Tap Tap. Konec je plánován na 20 hodin, aby lidé stihli sledovat debatu Karla Schwarzenberga s Jiřím Dientsbierem a Vladimírem Franzem na programu ČT1. Ještě předtím však pořadatelé koncertu slibují pro všechny přítomné překvapivé finále.

Na koncertě za slušného prezidenta vystoupí slušná řádka umělců, například já, tak se slušně a teple oblečte a přijďte v plném počtu, ať má Karel slušnou účast. Nezapomeňte – 9. ledna v pět,“ zve Zdeněk Svěrák.

Vstup na koncert Karel na Hrad je zdarma. Přímý přenos bude možné sledovat na www.volimkarla.cz.

Alžběta Plívová, mluvčí TOP 09

FOTO: Tomki Němec

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme