Budeme hájit zájmy našich voličů. Ze všech sil....

26. 10. 2013

Volební štáb TOP 09 je perfektně připravený přivítat kandidáty, hosty i média.

Očekávání výsledků strana, stejně jako před třemi lety, připravila ve svém hlavním sídle - Michnově paláci na pražské Malé Straně.

První z pětistovky očekávaných hostů jsou na místě.

Krátce před druhou hodinou dorazil první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek, v paláci je už také předseda Karel Schwarzenberg a někteří místopředsedové strany a krajští lídři.

Karel Schwarzenberg: Politická scéna se po volbách změní, ale nezlepší se. Někdy to jde nahoru, někdy to jde dolů. Je to, jak jsem očekával, že solidně dostaneme na prdel."

„Ať už volby dopadnou jakkoliv, TOP 09 se bude bít se všemi antidemokraty, antisemity a podobnými elementy a bude bránit parlamentní demokracii v České republice,“ řekl Miroslav Kalousek.

Hosté mají k dispozici dvě patra s jednou hlavní místností pro oficiální výstupy s obří LED stěnou a pódiem, a také newsroomem pro média. TOP 09, která opět kandiduje s podporou hnutí Starostové a nezávislí, nabídla hostům také raut a salonky pro jednání i diskuse.

Předseda Karel Schwarzenberg komentoval průběžné výsledky voleb takto: "Vylučuji naši přítomnost ve vládě. Moje matka mi vždycky říkala: Vyvaruj se špatné společnosti."  K výsledkům KSČM pak dodal: "Lidi zapomínají. To je normální jev. Jsou zapomnětliví a co se dělo v jejich mládí, vidí růžově." 

Výsledky komentoval také Miroslav Kalousek: "Jsme zvyklí hrát v oslabení a víme, jak na to. Kvalifikovaná a houževnatá opozice je v demokracii důležitá. Bereme na vědomí, že zvítězily socialistické a populistické strany a je na nich, aby nesly svoji zodpovědnost."

Praha, 26. 10. 2013

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme