STAN s podporou TOP 09 nabízí voličům zkušenosti z komunální politiky

27. 8. 2020
Na fotografii (zleva): Rudolf Seifert – starosta Holešova, Milan Plesar – zastupitel Otrokovic, zastupitel Zlínského kraje, Miroslav Adámek – náměstek primátora města Zlín, Eliška Olšáková – starostka Valašských Klobouk, Petr Gazdík – radní Zlínského kraje pro školství, poslanec, Martin Zábranský – místostarosta Starého Města a Tomáš Chmela – starosta Slavičína.

Volby do Zastupitelstva Zlínského kraje se nezadržitelně blíží a my jsme připraveni. Státní volební komise vylosovala naší kandidátní listině šťastnou sedmičku. 

Spojujeme síly a nedovolíme, aby propadly hlasy voličů demokratických politických stran. V letošních volbách do Zastupitelstva Zlínského kraje jsme vzali rozum do hrsti a spojili naše síly na kandidátní listině STAN, kterou podporuje TOP 09, lokální politická strana Nový Impuls a Zlínské hnutí nezávislých.

V čele kandidátní listiny STAN naleznete osobnosti s dlouholetou praxí z komunální politiky. Osobnosti, které se již roky starají o obce ve Zlínském kraji, jejich občany a nyní jsou připraveni využít získané zkušenosti, aby se mohli svědomitě starat i o Zlínský kraj.

Nejvyše postaveným kandidátem TOP 09 na kandídátní listině STAN je Rudolf Seifert (5. místo na kandidátce), který je již od roku 2014 starostou města Holešova. V první desítce naleznete ještě jednoho zástupce TOP 09 a tou je Zuzana Vandame (9. místo na kandidátce). Zuzana Vandame se stala v roce 2018 radní v Uherském Hradišti a nyní by chtěla uplatnit získané zkušenosti i na krajské úrovni.

O směřování Zlínského kraje budeme rozhodovat u voleb 2. a 3. října. Vezměte rozum do hrsti i vy!

Martin Neřád, krajský manažer

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme