Seifert: Stavby v Holešově směřují ke zdárnému dokončení

24. 7. 2018

Významné investice ovlivňují život lidí v Holešově. Jejich zásahy jsou viditelné a pro některé i do jisté míry omezující. Citelná je především komplikovaná dopravní situace, hlavně v oblasti nově vznikajícího terminálu a kruhové křižovatky. Nastává v odpoledních hodinách a obzvláště pak v závěru týdne. I přes několik pozdržení ale už obě stavby směřují ke zdárnému konci.

Se stavbou křižovatky také souvisí revitalizace parku v Masarykově ulici, kam byla přesunuta socha Tomáše Garrigua Masaryka. I tato stavba se pomalu blíží ke svému konci.

ČTYŘI ROKY PLÁNOVANÁ OBNOVA ATLETICKÉHO STADIONU

„Čtvrtou významnou stavbou a také prakticky takřka čtyři roky připravovanou je vybudování staronového atletického areálu na stadionu Míru," doplňuje starosta města za TOP 09 Rudolf Seifert. „Dodavatel této stavby velice usilovně a velmi profesionálně pokračuje dle harmonogramu," vidí starosta brzké dokončení i této stavby.

V porovnání s celou stavbou přineslo mírné navýšení nákladů umístění rozvodů a vybudování patek pro osvětlení i přesto, že se s tím v projektu počítalo. „Osvětlení se nedostalo do podpory projektu a bylo by asi chybné při stavbě vedení do země neuložit, protože by již v budoucnu nešlo do podloží kopat," dodává starosta.

HOTOVO PODLE PLÁNU

Stavby by měly být hotové přibližně v daných termínech. „Na podzim se tedy můžeme těšit na citelnou úlevu a velký posun v reprezentaci našeho města," uzavírá starosta.

Zdroj: Kroměřížský deník, 24. 7. 2018

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme