Kontaktní kampaň TOP 09: Víme, kam jdeme. Jdeme za voličem

2. 10. 2013

TOP 09 ve Zlínském kraji zahájíla svou kontaktní kampaň pro předčasné volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky pod heslem „Víme, kam jdeme. Jdeme za voličem“. S kandidáty TOP 09 se nyní budete potkávat u svých dveří a také v hostincích a restauracích.

„Předvolební kampaň již dávno není jen o billboardech a letáčcích ve schránkách. TOP 09 se rozhodla své představení voličům postavit na osobnostech a svých kandidátech“, uvedl Petr Gazdík, lídr kandidátní listiny TOP 09 ve Zlínském kraji.

Kandidáti TOP 09 vyrážejí do kampaně od dveří ke dveřím (door-to-door) ve městě Zlíně. Ve vybraných okrscích budou navštěvovat jednotlivé domácnosti a diskutovat s voliči. Kandidáty zde doplní dobrovolníci a podporovatelé.

„Voliči znají často kandidáty jen z billboardů a letáčků, což chceme změnit. V měsíci říjnu bychom rádi navštívili co nejvíce domácností nejen ve Zlíně, kde se voličům osobně představíme. Nechceme být jen anonymními tvářemi z plakátů“, doplnil Vlastislav Navrátil, předseda TOP 09 ve Zlínském kraji a dvojka kandidátní listiny.

Petr Gazdík, Vlastislav Navrátil a další kandidáti vyrazí za voliči také do hostinců a kaváren. První zastávkou byl zlínský LOFT Club Café & Bar, kde s návštěvníky diskutovali také Josef Zicha, Lenka Mergenthalová a Pavel Špendlík. Kandidáty podpořil i Miroslav Adámek, primátor města Zlína.

Emil Sedlařík, krajský manažer

Zlín, 2. 9. 2013