Ustavující zasedání Zastupitelstva města Zlína

21. 11. 2010

V pátek 19.11.2010 se od 14 hodin uskutečnilo v obřadní síni zlínské radnice ustavující zasedání Zastupitelstva města Zlína.

Ve veřejné volbě byl novým primátorem města Zlína zvolen MUDr. Miroslav Adámek, lídr volební kandidátky TOP 09 a STAN.

„Budeme otevření a dáme prostor pro konstruktivní návrhy i opozici. Věřím, že uděláme hromadu práce a Zlín bude skvělým místem pro život,“ zmínil mimo jiné ve svém úvodním proslovu nově zvolený primátor.

Dalšími uvolněnými členy Rady města Zlína byli zvoleni Ondřej Běták (TOP 09 a STAN), Miroslav Kašný (KDU-ČSL), Bedřich Landsfeld (M.O.R.), 1. náměstkyně primátora Eva Štauderová (M.O.R.) a Alena Zubalíková (TOP 09 a STAN). Neuvolněnými členy Rady města Zlína pak 2. náměstek primátora Aleš Dufek (TOP 09 a STAN), Vojtěch Jelínek (TOP 09 a STAN), Pavel Jungmann (M.O.R.), Karel Markytán (ZHN) a Jiří Viktorín (VV).

Radními se tady stali zástupci koalice TOP 09 a STAN, M.O.R. (za Morální Očistu Radnice), KDU-ČSL, ZHN (Zlínské hnutí nezávislých) a VV.

Celé zasedání se neslo ve zcela korektním duchu a bylo tak důstojným zahájením čtyřletého funkčního období nového Zastupitelstva.

Jaroslav Vozábal
zastupitel města Zlína, člen TOP 09 MO Zlín

Ve Zlíně 19. listopadu 2010

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme