Ustavující sněm TOP 09 ve Zlínském kraji zvolil svým předsedou Evžena Uhra

14. 11. 2009

14. listopadu 2009 proběhl v Uherském Hradišti ustavující sněm TOP 09 ve Zlínském kraji. Delegáti krajského sněmu zvolili svým předsedou místostarostu Uherského Hradiště Evžena Uhra. Krajskými místopředsedy se stali Petr J. Kryštof, Petr Orság a Stanislav Pavelec. V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Dalibor Jirásek. Sněmu se zúčastnilo 31 delegátů.

„Naším cílem je úspěch ve volbách do Poslanecké sněmovny. Toho můžeme dosáhnout jen tím, že budeme lidem poctivě naslouchat. Budeme se soustředit i na komunální volby, které jsou pro rozvoj našeho regionu naprosto klíčové. Při naší činnosti počítáme s úzkou spoluprací s hnutím Starostové a nezávislí,“ shrnul své hlavní cíle nový předseda krajské organizace Evžen Uher.

Krajského sněmu se zúčastnili i členové přípravného výboru TOP 09 Miroslav Kalousek, Jaromír Drábek a Pavol Lukša, generální sekretář TOP 09 Václav Kubata a předseda hnutí Starostové a nezávislí Petr Gazdík. „Dnešním dnem se TOP 09 a Starostové a nezávislí stávají navzájem siamskými dvojčaty. Těším se na dlouhodobou spolupráci, která jistě přinese své ovoce nejen pro nás navzájem, ale především pro občany,“ řekl předseda hnutí Starostové a nezávislí Petr Gazdík.

Evžen Uher
předseda TOP 09 ve Zlínském kraji