× Pohněme s tím. Společně!

Uherskohradišťská TOP 09 se dívá dopředu, kandidátku do komunálních voleb povede žena.

1. 7. 2014

Zuzana Vandame (38) se narodila v Uherském Hradišti, vystudovala sociální politiku (Mgr.) a sociologii (Bc.) na  FSS MU v Brně. Po studiu několik let pracovala v prostředí mezinárodních společností v Praze. Po návratu do Uherského Hradiště se osamostatnila a věnuje se rozvoji dílčích projektů, jejichž cílem je smysluplně propojovat sféru byznysu, neziskového sektoru a města. Jedná se například o podporu zaměstnávání rodičů po rodičovské dovolené, projekty zaměřené na rozvoj drobného a středního podnikání nebo integrační aktivity. Její manžel pochází z Francie a mají spolu dva syny.

Na druhém místě kandidátní listiny se objeví zkušený komunální politik Mgr. Evžen Uher (60), který svoji úlohu v letošních komunálních volbách vidí zejména v roli mentora a učitele. „Je potřeba začít myslet na mezigenerační kontinuitu a motivovat mladé lidi k politické aktivitě. V tomto jsem letos našel své poslání a díky svému učitelskému povolání a dlouhodobé zkušenosti z komunálního prostředí ho mohu naplňovat. Je dobré vidět, že generační diskuze a souznění existuje a přináší své výsledky.“ uvedl Evžen Uher.

Třetí pozici na kandidátce obhájil Ing. Dalibor Jirásek (55). Vystudovaný ekonom a manažer oblastní Charity Uherské Hradiště přináší do týmu kandidátů sociální rozměr díky dlouholeté zkušenosti z neziskového sektoru.

Na kandidátce se dále objeví zkušení odborníci i nové, mladé tváře.

„Jsem přesvědčená, že v dnešní překotné informační době je potřeba více spolupracovat než soutěžit. I teď před komunálními volbami se na vlastní kůži přesvědčuji, jak moc se osvědčuje přímá diskuze s občany. Podnětů, které od nich zaznívají je celá řada. Politiku nelze dělat od stolu.“ uvedla Zuzana Vandame a dodala: „Abych byla konkrétnější, jde nám například o to, aby v Hradišti kvetlo podnikání a dávalo šanci na nová pracovní místa. Také je potřeba vyřešit situaci s parkováním v centru města, abychom mohli podpořit rozvoj lokálních obchodů a služeb a udělat je přístupnější pro všechny obyvatele města.  K vyšší prosperitě a spokojenosti se máme šanci dostat postupnými, menšími kroky, které ale mají jasný cíl.“

Volby do komunálních zastupitelstev se uskuteční v pátek a sobotu 10. a 11. října 2014.  Volební program bude zveřejněn k 31.8.2014.

V Uherském Hradišti, 26. června 2014, MO TOP 09 Uherské Hradiště.

Kontakty: Mgr. Zuzana Vandame, předsedkyně MO TOP 09

e-mail: zuzana@vandame.cz

Diskutovat s námi můžete i na našem facebookovém profilu.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ZLÍNSKÝ KRAJ

J. A. Bati 5648 (budova 32)
760 01 Zlín

info@zln.top09.cz