S historickou lokomotivou skrze Moravu

22. 5. 2010

V sobotu 22. května 2010 se členové TOP 09 Kroměříž zúčastnili jízdy vlakem taženým historickou parní lokomotivou, který projížděl moravskými městy. Mimořádný vlak vypravený při příležitosti 130. výročí otevření trati Hulín – Kroměříž a 115. výročí lokálky Kojetín – Tovačov začínal svou jízdu právě v Kroměříži, kde na něj na nástupišti, krom mnoha nadšených návštěvníků, čekali i členové TOP 09. I při užívání si tak nevšedního zážitku se mnozí ze zúčastněných neubránili tomu, aby se členy TOP 09 nepohovořili o programu a také o budoucím směřování České republiky a především o jejím státním dluhu.

„Bylo pro nás opravdu netradičním zážitkem podniknout takovýmto způsobem cestu v rámci vybraných moravských měst. Pro všechny z návštěvníků musela být jistě vítaným zpestřením po nepříjemných událostech, která ničivě postihly právě oblast Moravy. Pravdou ovšem zůstává, že voda naštěstí klesá a úsměvů přibývá“. Uvedl Emil Sedlařík, Jr., předseda MO TOP 09 Kroměříž.

Emil Sedlařík, Jr.

předseda MO TOP 09 Kroměříž