Pivo za devět, ale fronta devadesát!

Koncert TOP ROCK PRO KROMĚŘÍŽ vyšel skvěle

13. 8. 2010

V pátek třináctého srpna od 17:09 se v Kroměříži na Velkém náměstí uskutečnil dlouho plánovaný rockový koncert na podporu TOP 09. První místní kapelu Superego Kid na pódiu přivítala kandidátka do senátních voleb Lenka Mergenthalová „Udělali na mě dojem – překvapivě svěží a dobrý sound! A vzhledem k tomu, že se o svém koncertu dozvěděli včera večer, klobouk dolů,“ vysvětlila primářka ARO Kroměřížské nemocnice. Původně totiž mělo zahrát jiné uskupení, ale v předvečer se rockeři –jak už to tak bývá – dohodli jinak a dali tomuto summer eventu zvláštní šmrnc.

Vlahý podvečer si návštěvníci mohli zpříjemnit výrobou ozdobných placek s vlastním motivem či nápaditým použitím loga TOP 09, což znamenalo výraznou slevu na 09Kč. Za tutéž cenu bylo k mání i pivo, na které se stála ohromná fronta. Skrytý význam a smysl této nabídky odhalila jedna z návštěvnic „Stojí to sice 09 korun, ale čekám na to devadesát minut!“ „Gratulujeme! Paní ve slušivých letních šatech na to kápla – přesně na to jsme chtěli  poukázat. Tak nějak funguje sociální stát: kdeco máte levné nebo zadarmo, ale do smrti se toho taky nemusíte dočkat,“ reagoval z pódia Kryštof. To už ale byla nachystána hlavní hvězda dne – Pavel Knapp a jeho NŠOČI!

Na koncert dorazilo na tři stovky fanoušků. „Mám obrovskou radost, že se akce povedla a lidé se bavili. Rozhodně to není jediný ani poslední koncert. Na příště chystáme pro změnu jazz. Samozřejmě opět s místní interprety, jsme přece patrioti…“ uvedl lídr kroměřížské kandidátky TOP 09 Emil Sedlařík, iniciátor a hlavní organizátor koncertu.

 

 

výroba ozdobných placek

„Politika na míru“ i tak glosovali návštěvníci možnost zakoupit nebo si přímo vyrobit originální ozdobnou placku s logem TOP 09. Kreativita lidí je základem rozvoje celé společnosti. Přijďte i vy a tvořte s TOP 09!

JAK NA TO?

  1. Vezme se libovolný časopis.
  2. Najde se vhodné pozadí, slogan, obrázek či jiný motiv.
  3. Části se vystřihnou v daném rozměru.
  4. Lepením obrázků a loga vznikne originální koláž.
  5. Návrh se zpracuje na placku a je hotovo!

 

 

 

 

Petr Jan Kryštof, manažer TOP 09

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme