Nechceme vládu komunistů, stojí na prvním billboardu TOP 09

18. 4. 2016

Více než čtvrtstoletí po Sametové revoluci ve Zlínském kraji stále vládnou komunisti, upozorňuje TOP 09 na prvním předvolebním billboardu v České republice. TOP 09 se s tím nehodlá smířit a nedovolí, aby se to po podzimních krajských volbách opakovalo. Proto vyzývá občany, aby to změnili silou rozumu a přišli k volbám.

„Prahu okupovaly vlajky komunistické Číny, ale v našem kraji komunisti dokonce vládnou, a my se na to snažíme upozornit na vůbec prvním předvolebním billboardu, který jsme v republice před krajskými volbami vylepili. Nedopustíme, aby u nás komunisti vládli i po podzimních krajských volbách. Voliče KSČM zřejmě nepřesvědčíme. Ti ostatní by se ale měli zamyslet, zda skutečně chtějí, aby jim vládli komunisti a jejich přátelé, nebo přijdou k volbám a něco s tím udělají," říká Vlastislav Navrátil, lídr TOP 09 v krajských volbách.

Právě Vlastislav Navrátil je podepsán pod prvním vylepeným předvolebním billboardem TOP 09 v České republice s novým heslem „Silou rozumu", který visí ve Zlíně. TOP 09 na něm upozorňuje občany Zlínského kraje, že jim 26 let po Sametové revoluci vládnou komunisti a také na to, že právě oni jsou těmi, kdo s tím může ve volbách něco udělat.

Kraji vládnou komunisti. Změníte to?

„Pokud nepřijdete ke krajským volbám, je to stejné, jako byste dali svůj hlas pro současný stav. Mně to není jedno a nechci, aby mi vládli komunisti. Vám to nevadí?" dodává Vlastislav Navrátil, který se chce ve volbách věnovat například transparentnosti krajského úřadu nebo financování sportu.

Volby do krajských zastupitelstev se uskuteční v říjnu letošního roku a voliči v nich rozhodnou, kdo povede kraje další čtyři roky. V tomto volebním období získal krajský úřad pod vedením ČSSD, SPO a KSČM anticenu „Zavřeno" pro nejhůře komunikující úřad v České republice, kterou uděluje odborná porota.

Emil Sedlařík, krajský manažer

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme