Navrátil: Krajská koalice neumí bezpečně vládnout

27. 7. 2016

Ve Zlínském kraji se můžeme cítit v bezpečí. Míra kriminality je u nás jednou z nejnižších v České republice. To je dobrá zpráva pro nás a také pro turisty, kdyby jich k nám tedy krajská koalice dokázala více přilákat. A že je skutečně na co lákat, protože náš kraj toho může spoustu nabídnout.

Když k nám turisté již přijedou, tak je zloději nejspíše neokradou, ale měli by si dát pozor na silnici. Ve statistikách má náš kraj nelichotivé předposlední místo v nehodovosti. V oblasti dopravy v bezpečnosti tedy pokulháváme. A jak chce kraj tuto situaci řešit? Bude se držet studie, podle které má v roce 2020 na silnicích ve Zlínském kraji zemřít celkem 17 lidí. A základem je přece dobrý plán! Teď jen, aby jej dodržovali řidiči a v roce 2020 nezapomněli, že jich má zemřít na silnicích jen 17. Nikdy jsem si nemyslel, že se 17 mrtvých lidí na silnici může brát jako úspěch. Podle krajské koalice ano, protože jim to řekla statistika. Už se nedivím, že je na tom náš kraj v nehodovosti tak špatně, jestli jeho vedení jen slepě plní statistiky.

A čeho se můžeme od krajské koalice ještě obávat? Když se podíváme na její složení, tak především toho, že v ní sedí (ex)komunisté. Celá koalice se chová stylem – zdroje jsou a po nás potopa. Stačí se podívat, jak kraj nehospodárně sype peníze do Krajské nemocnice Tomáše Bati. V našem kraji je tedy relativně bezpečně, ale nebezpečně se chová krajská koalice ČSSD, SPO a KSČM.

Přitom by stačilo jediné – odpovědně rozhodovat. Ať se jedná o peníze nebo o lidské životy. A budete to právě Vy, kdo vše rozhodne. Proto volte v říjnu hlavou. Volte silou rozumu.

Padesátka statečných je připravena hájit vaše zájmy

Padesátka statečných je připravena hájit vaše zájmy

Zlínská TOP 09 podala kandidátní listinu pro podzimní krajské volby. Je na ní padesát kandidátů, připravených hájit zájmy obyvatel Zlínského kraje. Jsou mezi nimi i osvědčení komunální politici TOP 09.

Celý článek
Navrátil: Dluhy potápí kraj. Na palubě se přitom vesele hraje
21. 6. 2016

Navrátil: Dluhy potápí kraj. Na palubě se přitom vesele hraje

Skoro 2,3 miliardy korun dluží Zlínský kraj. Že si tu obrovskou hromadu peněz nedokážete představit? To já také ne. Když se nad tím ale zamyslím, vzpomenu si na Titanic. Dolní paluby se plnily vodou a loď se nakláněla. Na horní palubě ale pořád vesele hrála kapela a všichni se tvářili, že se vlastně nic neděje

Celý článek
Navrátil: Krajské zdravotnictví je nemocné
20. 6. 2016

Navrátil: Krajské zdravotnictví je nemocné

Krajské zdravotnictví v našem kraji je nemocné, my pro něj ale máme jednoduchý lék. Tím je odstranění neduhů v Krajské nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně. Chorobou, která nemocnici sžírá, je neochota krajské koalice udělat smysluplné kroky k jejímu ozdravení.

Celý článek

zdroj: Magazín Zlín, 25. 7. 2016

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme