Karel Schwarzenberg navštívil Valašské Meziříčí

24. 2. 2014

Město Valašské Meziříčí a místní zastoupení mezinárodního křesťanského velvyslanectví Jeruzalém pořádá jubilejní desátý ročník série programů věnovaných Izraeli, a to pod názvem Chaverut – Přátelství. Na úvodním setkání vystoupil jako host i KarelSchwarzenberg.

Karel Schwarzenberg se jako předseda Zahraničního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky zúčastnil besedy na téma „Aktuální situace na Blízkém východě“. Spolu s ním vystoupil zástupce velvyslance státu Izrael v České republice pan Sharar Shelef. Jednalo se o první ze tří setkání, na které jsou zvány význačné osobnosti věnující se blízkovýchodní tematice.

Před zahájením besedy si Karel Schwarzenberg vyšetřil čas a setkal se členy TOP 09 z Valašského Meziříčí a dalších obcí na Valašsku. Při pozdním obědě byla probírána obšírná baterie témat od současné vlády až po situaci na Ukrajině.

„Jsem velmi rád, že k nám pan předseda zavítal. Mluvili jsme nejen o politice, ale také o normálních věcech. Pan předseda se velmi zajímal o to, co se tady u nás v regionu děje, a to nejen v TOP 09“, uvedl Vlastislav Navrátil, předseda TOP 09 ve Zlínském kraji a zastupitel města Valašské Meziříčí.

Emil Sedlařík, krajský manažer

Zlín, 24. 2. 2014

Kontakty:

Emil Sedlařík, emil.sedlarik@top09.cz, 604 229 311

Vlastislav Navrátil, vlastislav.navratil@zln.top09.cz, 724 083 016

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ZLÍNSKÝ KRAJ

J. A. Bati 5648 (budova 32)
760 01 Zlín

info@zln.top09.cz