Jiří Pospíšil: Valašsko je krásný region s potenciálem pro turismus

11. 2. 2016

Europoslanec Jiří Pospíšil by po návštěvě Valašského Meziříčí rád ukázal jeho zajímavosti celé České republice. Prohlédl si zde unikátní Moravskou gobelínovou manufakturu a diskutoval se studenty gymnázia o EU a místními drobnými živnostníky o EET.

„Uchvátila mne místní gobelínová manufaktura s mimořádnými a originálními gobelíny, které jsou vytvořeny podle uměleckých předloh. Překvapil mne také celý region, který skrývá mnoho krás. Měli bychom je ukázat celé České republice, protože region má turistům co nabídnout," uvedl ke své návštěvě ve Valašském Meziříčí europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09/STAN).

Kromě návštěvy Moravské gobelínové manufaktury se Jiří Pospíšil setkal se studenty Gymnázia Františka Palackého a s drobnými podnikateli. „Debatoval jsem se studenty místního gymnázia o Evropské unii a navštívil jsem místní úspěšnou polívkárnu. Hovořili jsme v ní mimo jiné o postavení malých podnikatelů v České republice a o vlivu zavedení EET na podobné provozovny," dodal Jiří Pospíšil.

Jiřího Pospíšila po Valašském Meziříčí provázel tamní zastupitel a krajský předseda TOP 09 Vlastislav Navrátil. „Velmi mne potěšilo, že Jiří Pospíšil zavítal do našeho vzdáleného regionu a především jsem rád, že se vydařila debata se studenty," zakončil Vlastislav Navrátil.

Emil Sedlařík, krajský manažer

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme