Vážení spoluobčané,
v pátek a sobotu 23. a 24. září 2022 se budou konat další komunální volby do obecního zastupitelstva. Dovolte mi, abych vás požádal o vaši účast ve volbách,
ve kterých vyberete 15 kandidátů, kteří vás budou zastupovat další čtyři roky.
I v těchto volbách se o vaše hlasy ucházíme jako kandidáti TOP 09. Máme zkušenosti, odvahu a energii pracovat a posouvat věci dál, spolupracovat na společném díle pro naši krásnou obec Huslenky a vás, její občany.
Přál bych si, abyste ve volbách volili srdcem i zdravým selským rozumem. V Huslenkách jsem se narodil a vždycky mi velmi záleželo na tom, jaká naše obec je, co se v ní děje, jaké jsou v ní vztahy i možnosti. Chtěl bych, aby Huslenky byla obec nejen krásná a rozmanitá, ale také přitažlivá pro mladé lidi a rodiny s dětmi.
Práce pro obec je někdy zdlouhavá, někdy je těžké vidět nějaký posun. Je jasné, že nás čeká těžké období s nejasným vývojem, bude možná zapotřebí čelit výzvám, které nyní jen tušíme. Rozhodně nás čeká spousta práce. Je důležité, abychom konstruktivně a věcně komunikovali o všem – bez rozdílu politické příslušnosti – a dokázali najít rozumné řešení pro každý problém. Každá úspěšně zrealizovaná věc je výsledkem práce a spolupráce těch, kteří se na věci chtějí podílet. Přesto je stále mnoho věcí, které je potřeba změnit, zlepšit, dotáhnout do konce.
Funkci zastupitele vnímám jako poslání a službu veřejnosti, stejně jako ostatní v našem týmu kandidátů. Společně dokážeme čelit všem přicházejícím výzvám a změnám. Přijďte k volbám a dejte svůj hlas našim kandidátům, kteří udělají vše pro to, aby se nám v Huslenkách žilo dobře.
Program a kandidátka ke stažení v PDF níže.
000200030004

Tomáš Schildberger, zastupitel obce Huslenky

Přílohy
PDF Program a kandidáti - Huslenky 2022.pdf (1.9 MB)