Pozvánka na workshop o právu duševního vlastnictví 12.4.2022

6. 4. 2022
Chtěla bych Vás pozvat na další workshop, který organizujeme v coworkingovém centru HUB123 v Uherském Hradišti. Přednášejícím bude Jakub Klobáska, právník v oblasti autorského práva. Workshop se uskuteční dne 12.4.2022 v 17:00.
V rámci semináře Chraň svůj nápad se zaměříte na možnosti ochrany výrobků či služeb, které poskytuje český právní řád. Proč je důležité chránit si své výrobky a služby a co z toho plyne pro podnikatele či konkurenci. Jaké jsou jednotlivé druhy ochrany či rozdíl mezi právem autorským a právy průmyslovými.
Odkaz na FB událost: https://www.facebook.com/events/346139664145381?ref=newsfeed
Jedná se další ze série workshopů a konzultací, které od března probíhají a které vedou mnohým známé tváře z lokálního byznysového prostředí. Jedná se o podnikatelskou akademii Raz dva tři podnikej!. Budeme se věnovat tomu, jak lze nápad nebo mladý projekt uchopit, jak se popasovat s účetnictvím a daněmi, jak získat a udržet si zákazníky. Dozvíte se, jak funkčně nastavit marketigovou komunikaci, ochránit si svoji značku nebo správně nastavit cenu.

Za pár týdnů tak můžete získat informace, které by  vám jinak zabraly měsíce nebo roky. Obklopit se správnými lidmi je  pro každý nový projekt přidanou hodnotou.  Akademii jsme vytvořili pro  všechny podnikavce s nápadem, začínající podnikatele, nové s.r.o. i OSVČ – tedy všechny, kteří chtějí vydělávat smysluplnou prací, třeba při zaměstnání, založit si malou lokální firmičku, stát se profesionálem na volné noze nebo klidně míří do mezinárodního prostředí. Určeno také studentům!  Přihlásit se můžete na e-mailu: vendula@hub123.cz

Zuzana Vandame

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme