Poslanec Jirků v Krucemburku
a Světlé nad Sázavou

17. 10. 2011

V rámci svých poslaneckých dnů navštívil poslanec Ladislav Jirků v pondělí 17.10.2011 Krucemburk a Světlou nad Sázavou. V Krucemburku jej přijal starosta Jiří Havlíček a místostarosta Tomáš Trávníček, na radnici diskutovali o úspěších a problémech městyse. Zde byl stěžejním tématem nový model RUD, který tomuto malebnému městečku přinese nemalou částku do obecního rozpočtu. V informačním středisku poslanec shlédl výstavu, věnovanou malíři Janu Zrzavému a další zastávkou byla nově opravená mateřská školka.

Ve Světlé nad Sázavou přijala na radnici pana poslance místostarostka Lenka Arnotová a starosta Jan Tourek, které zajímaly mimo jiné otázky školství, především slučování středních škol. S místostarostkou potom Ladislav Jirků navštívil Sociální centrum města, kde mu ředitel centra Josef Hnik představil domov pro seniory i dům s pečovatelskou službou a seznámil ho s provozem centra a dalších plánovaných záměrech, které hodlá v budoucnu v rámci centra uskutečnit.

Návštěva Krucemburku a Světlé nad Sázavou přinesla poslanci další podněty a inspiraci pro jeho práci v Poslanecké sněmovně.

Irini Martakidisová, asistentka poslance PaedDr. Ladislava Jirků

Galerie
Štítky
Osobnosti: Ladislav Jirků
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme