Novým krajským předsedou TOP 09 v Kraji Vysočina je Martin Sedlák

7. 9. 2013

Dne 7. září 2013 se v hotelu Slunce v Havlíčkově Brodě uskutečnil krajský sněm TOP 09. Dvaatřicet delegátů si v něm zvolilo svého předsedu, kterým se stal Martin Sedlák. Po čtyřech letech tak vystřídal dosavadního krajského předsedu Ing. Jiřího Blažka.


Místopředsedy byli zvoleni Bc.Ladislav Bárta (místostarosta Žďáru nad Sázavou), Ing. Arch. Jiří Vohralík (architekt) a Ing. Luboš Rudišar (vedoucí pobočky krajského pozemkového úřadu v Pelhřimově). V předsednictvu je dále doplní Libor Honzárek (radní města Havlíčkův Brod) a Dipl.Paed. Jana Spekhorstová (hudební pedagožka).


„Jsem velmi překvapen. Mé zvolení do funkce předsedy jsem nečekal. Budu se snažit nezklamat delegáty, kteří mi dali svůj hlas. Hodlám pokračovat v tvrdé a poctivé práci, již nastavil už můj předchůdce Jiří Blažek. Zároveň mu tímto velmi děkuji za jeho dosavadní působení,“ vyjádřil se krátce po sněmu Martin Sedlák. „Čekají nás předčasné volby. Chceme se na ně co nejlépe připravit, a to bude prioritou v nejbližších dnech,“ zdůraznil.


Do předčasných voleb půjde krajská organizace TOP 09 s jasným cílem: „Snažili jsme se sestavit kvalitní kandidátku, která nabízí nejen prověřené a oblíbené komunální politiky, ale také respektované odborníky z mnoha oblastí života. Budeme stavět na našich základních principech – konzervativních hodnotách s vysokou mírou odpovědnosti,“ nastínil další kroky nový předseda Martin Sedlák.


Sněmu se zúčastnil také místopředseda TOP 09 Jaromír Drábek a místopředsedkyně TOP 09 Helena Langšádlová.

Michael Kubík, krajský manažer
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme