Návštěva ředitele odboru MPSV Mgr. Petra Hanuše v Havlíčkově Brodě a Jihlavě

20. 2. 2012

V pondělí 20.2.2012 navštívil Havlíčkův Brod na pozvání Ladislava Jirků, poslance TOP 09, ředitel odboru sociálních služeb a sociální práce MPSV ČR, Mgr. Petr Hanuš.

Návštěva byla zahájena za organizační pomoci ředitelky Sociálních služeb v Havlíčkově Brodě Bc. Magdaleny Kufrové v objektu Domova seniorů Reynkova. Zde se ředitel odboru MPSV sešel s řediteli různých organizací, pracujících v sociální oblasti, z celé Vysočiny. Za přítomnosti poslance Ladislava Jirků zde více než dvě hodiny debatoval o prováděné reformě, dalších připravovaných reformních krocích a problémech v resortu.

Po besedě se ředitel Hanuš setkal s vedením Sociálních služeb města Havlíčkova Brodu. I zde byl přítomen poslanec Ladislav Jirků a předseda RO TOP 09 Martin Sedlák a setkání pokračovalo prohlídkou zařízení domova seniorů a denního stacionáře.

Poté Petr Hanuš navštívil Domov pro seniory, který je zřizován krajem Vysočina. Po setkání s vedením jej ředitelka zařízení Ing. Hana Hlaváčková provedla po domově a proběhla opět debata nad dalším směřováním a rozvojem těchto, pro seniory tolik potřebných zařízení.

Další kroky ředitele Hanuše a poslance Jirků směřovaly na Vysokou školu polytechnickou v Jihlavě, kde pánové s rektorem školy Jakubem Novotným prodiskutovali nové možnosti směřování výuky na katedře zdravotnických studií.

Martin Sedlák, předseda RO TOP 09 Havlíčkobrodsko, člen předsednictva KV TOP 09 v Kraji Vysočina
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme