Lídrem na kandidátce TOP 09 a STAN je Karel Tureček

26. 8. 2013

Krajský výbor TOP 09 kraje Vysočina se zástupci hnutí STAN (Starostové a nezávislí) navrhnul lídrem kandidátky do příštích parlamentních voleb Ing. Karla Turečka. Celá podoba kandidátky bude schválena 5.9.2013.

Karel Tureček vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Brně a se zemědělstvím i venkovem je spjat celý jeho profesní život: má zkušenosti s vodním hospodářstvím a s rybářstvím. Je předsedou expertní komise pro zemědělství a venkov strany TOP 09. Je mu 42 let, je ženatý a má tři dcery.

„Na dalších místech kandidátky jsou profesně zdatní odborníci a dále také úspěšní komunální politici, kteří reprezentují TOP 09 a STAN na radnicích ve městech a obcích celé Vysočiny,“ řekl krajský předseda TOP 09 na Vysočině Jiří Blažek.

Kandidátku čeká ještě 5. září schválení výkonným výborem TOP 09. „Poté se již budeme moci zcela soustředit na volební kampaň, která by měla být osobní a měla by prezentovat nezpochybnitelné úspěchy TOP 09 a STAN na celostátní i komunální úrovni,“ dodal krajský předseda TOP 09 Jiří Blažek.

Jiří Blažek, krajský předseda TOP 09 na Vysočině
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme