Kam kráčí TOP 09 na Vysočině, aneb strana na jedno použití?

tisková zpráva

23. 2. 2013

Takto kontroverzní název zvolil předseda TOP 09 na Vysočině Jiří Blažek pro pracovní setkání členů strany, které se konalo v sobotu 23.2.2013 ve Žďáru nad Sázavou. Účelem setkání bylo nejen rekapitulovat dosavadní působení TOP 09 v našem kraji, ale především se zamyslet nad dalšími kroky a prioritami s výhledem ke sněmovním volbám v roce 2014.

„Proč jste zvolil na pozvánku tento název setkání?“, ptal se rozhořčeně jeden z členů TOP 09, „jaká strana na jedno použití?“

„Bylo to provokativní“, přiznal Jiří Blažek, „tuto nálepku jsme dostali před parlamentními volbami v roce 2010. A sami vidíte, úspěšně jsme absolvovali nejen volby do parlamentu, ale také komunální i krajské a ve všech případech jsme byli více či méně úspěšní.“

Takto uvedl krajský předseda pracovní setkání a předal slovo Jaroslavovi Kašparů, krajskému zastupiteli. Ten nejen zhodnotil dosavadní práci členů strany, ale také připomenul hlavní priority TOP 09. Tradici, odpovědnost a prosperitu. Spolu s Ladislavem Jirků, poslancem a krajským zastupitelem, osvěžili paměť všech členů připomínkou hodnotového desatera strany, které strana přes nepopulárnost opatření dodržuje.

Členů se přes nepřízeň počasí a obtížně sjízdné silnice sjelo do Žďáru n.S. nakonec víc, než bylo avizováno. Diskuze byla velmi živá, padaly pochvaly, podněty i potřebná kritika.

„Opět nás čeká spousta práce. Po vnitrostranických volbách na místních, regionálních a krajské úrovni v letošním roce budeme připravovat kandidátku do parlamentních voleb, do evropského parlamentu, do obcí a dvou senátních obvodů. Přeji nám všem pevné nervy, hodně síly a elánu“, zakončil setkání krajský předseda.

Irini Martakidisová, vedoucí krajské kanceláře TOP 09 Vysočina
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme