Poslanec Jirků ve Velkém Meziříčí

24. 1. 2011

 

V pondělí 24.1.2011 navštívil Velké Meziříčí poslanec Ladislav Jirků. Dopoledne živě diskutoval se starostou Radovanem Necidem (ODS) a místostarostou Josefem Komínkem (ČSSD) o aktuálních problémech města a o jejich nejlepším řešení. Setkání bylo velmi zajímavé a pánové se s radostí domluvili na další spolupráci.

Poté se pan Jirků zúčastnil slavnostního předání nové stavby Domova pro seniory, kterou ve Velkém Meziříčí postavil Kraj Vysočina a PKS INPOS. Stavba se opravdu povedla v rekordním čase, je to krásná prostorná budova plná světla, která seniorům zajistí důstojné stáří.

Další zastávkou pana Jirků v Meziříčí bylo setkání s předsedou místního sdružení TOP 09 RNDr. Milošem Vokounem, který je také členem velkomeziříčského zastupitelstva. Také od něj se poslanec dověděl, s jakými problémy se město aktuálně potýká.

Nakonec poslanec navštívil Hotelovou školu Světlou, kde besedoval se studenty čtvrtého ročníku a prohlídl si školní prostory. Nejčastější otázky se týkaly státní maturity a velmi ožehavého tématu slučování škol. Slučování škol je nyní v Meziříčí problém číslo jedna, se kterým se poslanec setkal na všech dnešních setkáních.

Poslanecký den v Meziříčí byl velmi zajímavý a jistě ne poslední. Ladislav Jirků se problémům v Meziříčí bude nadále věnovat.

Irini Martakidisová, asistentka poslance PaedDr. Ladislava Jirků

Galerie
Štítky
Osobnosti: Ladislav Jirků
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme