TOP 09 má místostarosty ve Žďáře nad Sázavou a Novém Městě na Moravě

29. 11. 2010

TOP 09 má místostarosty

ve Žďáře nad Sázavou  a Novém Městě na Moravě

Nováček na komunální politické scéně strana TOP 09 zaznamenala hned ve svých prvních komunálních volbách pronikavý úspěch ! Na Žďársku byla TOP 09 nejúspěšnější ve Žďáře nad Sázavou (18,8 % hlasů) a v Novém Městě na Moravě (10,5 % hlasů), kde se stala součástí povolebních koalic a obsadila posty místostarostů v obou městech. Děkujeme všem voličům, kteří nám dali své hlasy a pevně věříme, že si díky počínání našich zvolených zastupitelů tuto voličskou přízeň zachováme.

Zvolení zastupitelé za TOP 09:

Žďár nad Sázavou

1. JUDr. Miloš Jirman
  2. Jakub Pustina
  3. Stanislav Růžička
  4. Bc. Ladislav Bárta
  5. Ing. Irena Pechová

Nové Město na Moravě

1. MUDr. Jindřich Hauk
  2. Ing. Pavel Štorek
  3. Petr Hubáček

Drazí a milí obyvatelé Žďáru a místních částí,

je mi velkou ctí před Vás předstoupit a poděkovat za důvěru, kterou jsem od Vás ve volbách obdržel, a která mě zavazuje. Shoda okolností a povolebních vyjednávání mě neplánovaně vynesla do pozice místostarosty. Zastupitelstvem města mi byly svěřeny oblasti, které tak spadají do mé kompetence: strategický rozvoj města; sociální problematika; školství, kultura a sport; životní prostředí a spolupráce s neziskovým sektorem. Dále pak budu organizačně a metodicky zajišťovat chod kontrolního výboru a některých komisí Rady města, stejně jako budu k dispozici neuvolněným členům rady a zastupitelstva města.

Úkolů to rozhodně není málo, ale s tím vědomím do toho jdu a jsem připraven využít veškeré své dovednosti ku prospěchu města. Pozici místostarosty přijímám i s vědomím, že musím být reprezentantem města, za které se nebudou jeho obyvatelé stydět. Žádám o Vaši zpětnou vazbu, protože sám nic nezmohu!

S pokorou a respektem se pouštím do náročné práce, protože chci, aby se nám ve Žďáře i ve všech jeho místních částech dobře žilo.

V úctě Váš

Bc. Ladislav Bárta, místostarosta