7. 9. 2021
Martina Lisová: "V úterý 31.08.2021 jsme SPOLU vyjeli za vámi na Třebíčsko. Byli jsme poprvé kompletní - tedy první vysočinská pětka - Vít Kaňkovský, Eva Decroix, Romana Bělohlávková, Zbyněk Stejskal a Martina Lisová. Počasí nám opravdu nepřálo. Ale vy jste nám to vynahradili! Přišli jste i přesto, že byla zima a vítr, i přesto, že jste museli chystat své děti do škol a školek. Moc si toho vážíme a děkujeme!
Výjezd jsme započali v Rokytnici nad Rokytnou, kde roky starostoval náš kandidát a čerstvý inženýr, Josef Herbrych. Z Rokytnice jsme se přesunuli do Třebíče, kde na nás čekali naši další kandidáti - Jan Palán a Petr Velička, další členové i podporovatelé, kterých i v tom nečase byla velká spousta.
No a pak už Jaroměřice nad Rokytnou, kde na nás chvilku dokonce i vysvitlo slunko; Moravské Budějovice, kde jsme dostali na cestu výborné pečivo z místní pekárny a Jemnice, ve které nás, po celodenním křížení republiky, stihl další kandidát, Pavel Nevrkla.
Diskutovali jsme, nabízeli řešení, smáli jsme se i lehce nadávali, prošli jsme krásnými místy našeho kraje a především SPOLU byli rádi. Snad je to vidět."
Martina Lisová, starostka Větrného Jeníkova a lídryně TOP 09 na koaliční kandidátce SPOLU na Vysočině

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme