Luboš Rafaj: Aby pozitivní a aktivní lidé byli více slyšet

16. 9. 2022

V Pelhřimově jsem se narodil a mám tohle město rád. Společně se svými kolegy pracuji vlastně celý život na jeho zviditelňování nejen v rámci České republiky, a nejen v oblasti turistického ruchu. Kandiduji, protože chci přispět a být nápomocen jeho dalšímu rozvoji ve všech směrech tak, abychom se tady všichni cítili jako doma. Za TOP 09 proto, že jsem tam našel spoustu podobně smýšlejících, aktivních a pozitivních lidí, potažmo proto, že si přeji, aby pozitivní a aktivní lidé byli více slyšet.

Nejvíce by nám všem mělo záležet na tom, aby se lidé cítili ve svém městě dobře. Znamená to, že by tu měla být kvalitní nabídka pracovních míst, dostupné služby a široký výběr sportovních, kulturních a relaxačních aktivit. Mrzí mě, že se zejména kvůli dvěma covidovým rokům nepodařily realizovat úpravy bazénu, ani vyřešit nějaké přírodní koupaliště. To je nutné řešit přednostně.

Jsem přesvědčený, že Pelhřimov je jedno z nejkrásnějších měst v Čechách. Žije tady spousta slušných a poctivých lidí, kteří by se měli začít trochu více zajímat o věci veřejné. Jedině tak se můžeme pohnout z místa.

Luboš Rafaj, ředitel Agentury Dobrý den a kandidát č.2 TOP 09 Pelhřimov

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme