Šimo: TOP tým se také na Vysočina těší velkému zájmu mladých lidí

18. 4. 2018

TOP tým sdružuje mladé lidi, kteří podporují politiku a liberálně-konzervativní hodnoty založené na evropské křesťanské morálce, program a hodnoty TOP týmu korespondují s podporou politiky a hodnot TOP 09. Členové TOP týmu jsou aktivní ve veřejném dění a není jim lhostejná situace v naší zemi a její budoucnost. Řada členů mládežnické organizace TOP tým jsou současně také členové TOP 09.

První volební sněm celostátního TOP týmu proběhl 1.4.2017 v Praze. Další sněm se uskutečnil 7.4.2018 opět v Praze, jako hosté zde vystoupili např. předseda TOP 09 a europoslanec Jiří Pospíšil nebo europoslanec Luděk Niedermayer. Během ročního působení celostátní mládežnické organizace TOP tým se počet členů rozrostl na bezmála 280 osob a v současné chvíli TOP tým působí ve 12 krajích České republiky.

TOP tým organizuje přednášky, besedy, semináře i odborné konference za účasti významných přednášejících.

Dále spolupracujeme s řadou domácích i zahraničních partnerských institucí, např. s pobočkami zahraničních nadací, kromě toho s partnerskými organizacemi v zemích EU jako například s Youth of European People´s  Party (YEPP).

TOP tým Vysočina je otevřen všem mladým lidem ve věku 15–35 let sdílející tyto hodnoty a zájem o veřejné dění.

 

Lenka Šimo, místopředsedkyně MO Žďár nad Sázavou

Štítky
Osobnosti: Lenka Šimo
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme