TOP 09 založila místní organizaci v Chotěboři

12. 1. 2021

Tradice, odpovědnost, prosperita. Tato tři hesla, která hrdě nese ve svém názvu parlamentní strana TOP 09, se rozhodli rozvíjet její členové v Chotěboři a okolí. Koncem minulého roku se tedy rozhodli založit ve městě místní organizaci.

"Rádi bychom oslovili svojí aktivitou všechny zájemce o autentickou a zodpovědnou konzervativně liberální politiku. Máme zkušenosti, máme vize, máme rozhodně co nabídnout. A rozhodně náš konzervatismus neznamená, že bychom byli stranou starců, o čemž svědčí i věkové složení naší buňky,” uvádí základní motivy zvolený předseda místní organizace Jakub Pikla.

"Chtěl bych poděkovat hlavně svým kolegům z výboru, že do toho jdou s nadšením sobě vlastním. Konkrétně místopředsedovi Petru Albrechtovi, který je dlouholetým radním Chotěboře, a samozřejmě druhému členu výboru Ondřeji Širokému. Jeho postřehy a nápady jsou vskutku nedocenitelné," dodává ke složení Pikla.

"Vedle práce pro město Chotěboř nás čeká jedna z nejdůležitějších věcí nadcházejícího roku 2021 a sice volby do Poslanecké sněmovny. V nich kandidujeme spolu s kolegy z konzervativního křídla s ODS a KDU-ČSL. Za úkol si neklademe nic menšího, než konečně dostat Českou republiku do 21. století a pomoci překonat problémy, do kterých nás uvrhla vláda nezodpovědných a neschopných populistů, socialistů a komunistů. Věříme, že s našimi partnery, ale hlavně s Vámi, s našimi voliči se nám podaří zastavit rozvrat veřejných financí, úpadek morálky v politice, a také proud financí do jednoho agrokomplexu z kapes nás všech,” vypočítávají činnost v novém roce zvolení členové výboru.

Předseda Jakub Pikla dodává k nadcházejícím dnům a měsícům: "Rád bych pozval všechny příznivce, aby sledovali náš Facebook (www.fb.com/TOP09.Chotebor) či webové stránky TOP 09. Doufám, že Vás naše nabídka zaujme a pokud budete mít jen trochu zájem, budeme rádi, když nás kontaktujete. Nemusíte nutně hned podávat přihlášku do naší strany, ale budeme rádi za každou pomocnou ruku v kampani. Samozřejmě parlamentními volbami naše práce nekončí, dále budeme pracovat pro město Chotěboř tak, jak to činíme po několik let. Jsme si vědomi, že volebním vítězstvím v koalici Pojďme To Změnit v roce 2018, naše práce nekončí. Budeme i nadále k dispozici všem občanům Chotěboře, abychom je mohli na radnici zastupovat, a rozvíjet v budoucnu naše město. Veřejné finance nebudou v dobrém stavu, ale je naší povinností průběžně zajišťovat ve městě bydlení, práci a rovněž možnosti seberealizace na poli volnočasovém, kulturním a sportovním. To je základním kamenem rozvoje každé obce."

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme