× Pojďte do toho s námi.

Summer camp na Vysočině

16. 7. 2020

Minulý týden se uskutečnil na Medlově každoroční Summer Camp členů mládežnické organizace TOP tým. Toto bylo již čtvrté setkání, při kterém probíhají přednášky a setkání se zajímavými osobnostmi z politického života. Kromě toho je na programu také návštěva nějakého zajímavého místa a letos padla volba na "žďárskou perlu" - poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře.

Přátelského setkání se zúčastnili i hosté z kandidátky Pro TOP Vysočinu. K účastníkům promluvil náš lídr Zdeněk Dvořák, představila se také dvojka kandidátky Blanka Kutinová. Akci zaštiťovala naše jednička za Žďársko Lenka Šimo. Vrcholem potom byla návštěva  předsedkyně TOP 09 Markéty Pekarové Adamové, která zde s účastníky strávila celý den.

Minulý týden se uskutečnil na Medlově Summer Camp členů TOP týmu. Přátelského setkání se zúčastnili i hosté z kandidátky Pro TOP Vysočinu. K účastníkům promluvil náš lídr Zdeněk Zdenál Dvořák, představila se také dvojka kandidátky Blanka Kutinová. Akci zaštiťovala naše jednička za Žďársko Lenka Šimo. Náš cíl je jasný – přivést živou vodu do kraje a udělat Vysočinu přívětivou a prosperující. S tím ale můžeme pohnout jedině společně. Pojďte do toho s námi!

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Volby: