× Pojďte do toho s námi.

Post předsedy TOP 09 na Vysočině obhájil Jiří Blažek

25. 2. 2021

Krajský sněm TOP 09 na Vysočině na svém on-line zasedání 23. února potvrdil ve funkci krajského předsedy Jiřího Blažka z Pelhřimova. Delegáti z deseti místních organizací rozhodovali po dvou letech o novém vedení krajské organizace. Místopředsedy se stali místostarosta Havlíčkova Brodu Libor Honzárek a Lenka Šimo, historička a učitelka ze Žďáru nad Sázavou.

„Rozhodnul jsem se znovu kandidovat na post předsedy po velmi široké diskuzi se členy TOP 09 na Vysočině i mimo ni. Děkuji za důvěru, kterou mi delegáti svěřili a velmi vítám také volbu nových tváří do krajského výboru, kde tentokrát zasedne mimo jiné mnohem více žen,“ říká Jiří Blažek.

Krajskou organizaci nyní čeká zásadní úkol, kterým je příprava na parlamentní volby, které se budou konat v říjnu tohoto roku. „Jsem připraven dát maximální podporu trojkoaličnímu projektu ODS, KDU-ČSL a TOP 09 s názvem SPOLU, jehož úspěch je nejdůležitějším úkolem pro nadcházející období. Těší mě, že jsme na koaliční kandidátku zvolili kvalitní kandidáty v čele se starostkou Větrného Jeníkova Martinou Lisovou,“ přiblížil své plány Jiří Blažek.

Mezi jeho další plány patří příprava co největšího množství samostatných nebo koaličních kandidátek pro komunální volby v roce 2022. V neposlední řadě si klade za cíl stabilizaci členské základny a intenzivní spolupráci se členy ve všech regionech Kraje Vysočina.

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 VYSOČINA