Kandidáti koalice SPOLU na Vysočině jedou za Vámi!

22. 7. 2021
Martina Lisová (TOP 09): V posledním týdnu proběhla první zásadní část vysočinské „kontaktní kampaně“. Divné slovní spojení. Mnohem trefnější by bylo společná, milá, inspirativní, veselá i smutná setkání všech, kterým TO není jedno…
Je nás SPOLU na Vysočině dvacet, kteří jsme se rozhodli nabídnout svou službu a hledat cesty. A ještě mnohem více těch, kteří pomáhají a nejsou vidět. A právě jim patří naše obrovské poděkování, protože to oni tvoří srdce Vysočiny, která nejsou lhostejná a které bijí pro demokracii se vším, co přináší.
Díky Evě Decroix (ODS) jsme SPOLU takové pomyslné srdce Vysočiny objeli. Byl to krásný týden plný krásných míst i lidí. Budeme s Vámi moc rádi sdílet příběhy jednotlivých setkání. Potkali jsme Vás velkou spoustu, hostili jste nás v knihkupectví, pekárně, galerii, na zámcích, autobusovém terminálu, na obecních úřadech, náměstích, v kavárnách, restauracích, na hradě, v hasičárně, v klášteře, v muzeu, kulturním domě, ve škole, v klubu, v nemocnici, na biotopu, fotbalovém hřišti, v uměleckém ateliéru, u zvoničky, u rybníka, na pouti i na stavbě. Připravili jste nám spoustu zážitků, vřelých přijetí i podnětných diskuzí. Ze srdce Vám všem děkujeme!
A tak, zatímco Vít Kaňkovský (KDU-ČSL) za nás všechny bojuje ve sněmovně a za některé z nás na operačním sále, Eva Decroix já a další kandidáti ve vysočinských obcích i městech. Jsme dobrý tým!
Těšte se na další cesty SPOLU na Vysočině. My se těšíme moc!

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme