× Pohněme s tím. Společně!

Blanka Kutinová: Preferujeme domácí péči před ústavní

18. 8. 2020

Blanka Kutinová je zdravotní sestrou a také třebíčskou zastupitelkou za hnutí "Třebíč Občanům!" Jedním z témat, kterým se intenzivně věnuje je oblast sociální.

"Preferujeme domácí péči před ústavní," charakterizuje Blanka Kutinová palčivý problém, který se dotýká mnohých z nás. Každý z nás se dříve či později ve svém životě setkáme se situací, kdy se budeme chtít postarat o svého blízkého či budeme řešit svoji nesoběstačnost. A je jedno zda kvůli úrazu, nemoci či stáří. "Pro všechny je důležité být v důvěrně známém prostředí a mezi svými. A to je úloha i Kraje. Pomoc v odlehlých místech Vysočiny, kde je nyní dostupnost domácí mobilní péče ztížena," vidí rezervy v pomoci těmto lidem kandidátka koalice Pro TOP Vysočinu Blanka Kutinová.

Problém, se kterým se budeme všichni i nadále potýkat je koronavirová pandemie. Také zde vidí prostor pro zlepšení fungování kraje. „Koronavirová krize nám ukázala, že ne na všechno jsme dobře připraveni,“ říká naše kandidátka Blanka Kutinová. "Svoje zkušenosti ze zdravotnictví bych ráda předala k lepšímu fungování Kraje Vysočina. Co by se všechno mělo změnit? S tím vás rádi seznámíme v našem programu. Pohněme s Vysočinou! Společně!"

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09 Vysočina

Volby: