Milan Kolář se stal koaličním kandidátem TOP 09 a Strany zelených do Senátu

6. 1. 2016

O vánočním víkendu podepsaly krajské organizace TOP 09 a Strany zelených memorandum o vzájemné spolupráci a nominaci společného kandidáta Ing. Milana Koláře pro senátní volby na podzim roku 2016. Memorandum deklaruje přesvědčení o smysluplnosti oboustranné spolupráce, vzájemnou důvěru a připravenost společně se podílet na programu a přípravě senátní kampaně.
Zástupci TOP09 a Zelených se od počátku shodli na podpoře kandidatury Milana Koláře jako nadstranického kandidáta. Dle slov krajského předsedy TOP 09 Ladislava Jirků je Milan “Medvěd“ Kolář nejen dlouholetým skvělým pořadatelem Prázdnin v Telči a dalších tradičních kulturních akcí v regionu, ale zároveň úspěšným komunálním politikem, což potvrzuje jeho funkce náměstka jihlavského primátora.

"Milan Kolář je skvělým kandidátem nejen tím, co zde za dlouhá léta vytvořil, ale také tím, že svou aktivitou dokáže unikátně pokrýt celý senátní obvod od Jihlavy, přes Telč až po Slavonice. Jsem přesvědčen, že bude tento region a nás všechny v Senátu PČR dobře a důstojně reprezentovat," dodal předseda jihlavské TOP 09 Kryštof Kothbauer, který měl velký podíl na uzavření dohody.

Předseda vysočinských Zelených Tomáš Hermann doplňuje: “Milana Koláře si prostě vážím za všechno, co bez velkých fanfár a hlasitých gest dokázal - a lidi ho mají za to rádi. Že je skutečnou osobností dokazuje i skleněná medaile, jedno z nejvyšších ocenění Kraje Vysočina, jejímž nositelem je od roku 2008. Věřím, že je svou pracovitostí a zkušenostmi předurčen být důstojným senátorem.“

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09

Volby: