Ústečtí kandidáti připravují na září zajímavé akce

3. 9. 2018

Ústečtí kandidáti TOP 09, KDU-ČSL a STAN chystají na září plno zajímavých akcí. 

Jedna z akcí, která se chystá pro podporovatele a voliče, je Společně v parku. Ta je plánovaná na tuto sobotu 8. září. V Městských sadech bude připraven program, s kterým se chce koalice představit. Hostem bude první místopředsedkyně Markéta Pekarová Adamová, která se specializuje na sociální politiku. Také vás čeká drobné osvěžení a pro děti skákací hrad.

Akci Společně v parku budou ústečtí kandidáti pořádat i další sobotu 15. září a následující sobotu 22. září v Neštěmicích.  Program bude hodně podobný, jen v tyto dny nepřijede Markéta Pekarová Adamová, problematiku se sociální politikou s vámi probere lídr kandidátky Irena Skálová. Ale nebude se mluvit je o sociálních problémech, v programu toho má tato koalice podstatně více. 

Další akcí, kterou naši ústečáci připravují, je Na pivo Společně. Tato akce bude pravidelná, bude se konat každý čtvrtek a sobotu až do voleb. Pravidelně se bude konat v Pivovaru Na Rychtě v Klášterní ulici, vždy od 18 hodin do 22 hodin. Koho tedy zajímá, jaký program tato koalice nabízí, co by chtěli pro občany Ústí nad Labem změnit, přijďte Na Rychtu. Zároveň můžete i vy své nápady sdělit přítomným kandidátům. Termíny pro pivní posezení jsou: 6.9., 8.9., 13.9., 15.9., 20.9., 22.9., 27.9., 29.9. a 4.10. 

Také lídr kandidátky Irena Skálová se chystá obejít některé domácnosti osobně a zjistit, co by pro obyvatele mohla udělat, vylepšit či s čím jim pomoci při rozhodování ve volbách. 

Určitě se zajímejte, co pro vás naši kandidáti chystají a sledujte je facebooku

Radka Ostřížová, krajská manažerka TOP 09 pro Ústecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme