TOP Centrum v Ústí nad Labem

12. 2. 2014

Ústí nad Labem - V pondělí 10. února byla slavnostně otevřeno TOP Centrum, ve kterém sídlí nová krajská kancelář TOP 09 Ústeckého kraje a poslanecká kancelář poslance Michala Kučery. TOP Centrum je zároveň i kontaktním místem s členy krajského výboru a členem zastupitelstva kraje. Z původního sídla v paláci Zdar na Mírovém náměstí se kancelář přesunula do magického prostoru Dominikánského kláštera v centru Ústí nad Labem na adrese Hradiště 97/4.

Předseda krajského výboru Tomáš Tesař v úvodním slovu vyslovil přání startu nové úspěšné etapy TOP 09 v kraji, což podpořil i nový poslanec parlamentu Michal Kučera z Loun a krajský zastupitel Jan Novotný ze Žatce. Společně s dalšími členy krajského výboru byla diskutována aktuální situace kolem jmenování nové vlády ČR, kauza Činoherního klubu v Ústí nad Labem (viz. prohlášení) a příprava evropských, senátních a komunálních voleb, ve kterých je TOP09 v Ústeckém kraji připravena uspět.

TOP Centrum v Ústí nad Labem bude otevřeno od příštího týdne vždy v úterý a čtvrtek od 15:00 do 17:00 hodin nebo dle telefonické dohody. Pravidelně v době konání Zastupitelstva Ústeckého kraje, nejbližší termín je 26. února, je v době od 14.00 do 16.00 hod. možné se v kanceláři setkat osobně s předsedou krajského výboru Tomášem Tesařem, poslancem parlamentu Michalem Kučerou či zastupitelem kraje Janem Novotným.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ

Hradiště 97/4