TOP 09 jde do komunálních voleb v Teplicích spolu s ODS

TOP 09 a ODS půjdou do podzimních komunálních voleb v Teplicích se společnou kandidátkou. Lídrem koalice je současný primátor a předseda ODS v Teplicích Hynek Hanza, který se chce opět ucházet o primátorské křeslo.

22. 8. 2022

„Uplynulé čtyři roky byly obdobím společenských, ekonomických i politických změn, lemovaným takovými událostmi, jako byl nečekaný odchod pana Jaroslava Kubery, předsedy teplické ODS a dlouholetého primátora města, koronavirová krize či válka na Ukrajině. Přestože se událo spoustu věcí a změn, posunuli jsme Teplice opět o kus dál. Udrželi jsme výbornou ekonomickou kondici města při zachování stabilní, či spíš ještě lepší úrovně služeb pro občany. Víme, co a kde je třeba zlepšit a máme jasný plán, zkušenosti i prostředky na další rozvoj. Jsem přesvědčen, že kandidáti koalice ODS spolu s TOP 09 jsou nejen zkušenými osobnostmi, ale budou i schopnými a odpovědnými zastupiteli města. Město pod naším odpovědným vedením je jistotou pro naše občany města v jakékoliv době,“ říká Hynek Hanza, lídr kandidátky ODS spolu s TOP 09.

Spolu s kompletní kandidátkou představila koalice i Desatero klíčových bodů pro Tepličany.

„Věříme, že lze skloubit rozpočtovou odpovědnost s dalším rozvojem infrastruktury a služeb při zachování stávajících výhod pro občany města, výstižně shrnutých v našem desateru. Přes všechny výzvy současnosti máme reálný plán, jak posunout pro všechny generace život ve městě k lepšímu“ uvedl Jan Hadraba, předseda finančního výboru zastupitelstva města a předseda regionální organizace TOP 09.

Teplice, ODS spolu s TOP 09

Přijďte v pátek 23. a v sobotu 24. září 2022 k volbám a volte kandidátku č. 1 – ODS spolu s TOP 09.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme