Otevřený dopis primátorce města Ústí nad Labem

31. 3. 2016

Vážená paní primátorko,

my zastupitelé města Ústí nad Labem zvolení za stranu TOP 09 Vás nejen jménem naším, ale i naší členské základny a všech občanů města Ústí nad Labem vyzýváme, abyste neprodleně konala a přijala taková opatření, která umožní plnohodnotné fungování našeho města a jednotlivých městských částí.

Situace pod Vaším vedením dospěla do opravdu tragické fáze! Rada městského obvodu  Střekov  se rozpadla, kompetence převzalo zastupitelstvo Střekova. Rada Magistrátu města  Ústí nad Labem má pouze 4 členy a je nutné ji na dubnovém zastupitelstvu dovolit, aby byla schopna usnášení.  V opačném případě, bude situace totožná jako v obvodu Střekov. Rada nebude schopna přijímat usnesení a kompetence převezme zastupitelstvo, což znamená přijímat jen nejnutnější rozhodnutí.

Takový  stav je pro nás naprosto nepřijatelný a proto Vás vyzýváme, abyste neprodleně konala a iniciovala jednání zástupců všech demokratických stran a hnutí zastupitelstva Ústí nad Labem, aby zasedli ke kulatému stolu a hledali řešení.

TOP 09 cítí odpovědnost především vůči občanům a svým voličům a nehodlá se s nečinností smířit. Jsme připraveni k jednání a hledání kompromisů tak, aby nebylo dále poškozováno a destabilizováno naše město.

 

Za TOP 09 – RO Ústí nad Labem

Ilona Tajchnerová – zastupitelka města Ústí nad Labem

Radim Bzura - zastupitel města Ústí nad Labem

František Vaněček – předseda RO

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme